Hoofdcontent

Nieuw: Kies je Sport voor volwassenen

Kies een activiteit en schrijf je rechtstreeks in bij de sportaanbieder

Vanaf 1 september vind je op het Kies je Sport-platform sport- en beweegactiviteiten voor volwassenen. Denk hierbij aan volleybal, yoga, kickboksen, judo en nog meer. Kies een activiteit en schrijf je rechstreeks in bij de sportaanbieder voor een kennismakingsles. We lanceren de eerste activiteiten voor volwassenen als onderdeel van de Eindhovense Sportweek. Voor kinderen, jongeren en 55-plussers staan er al sportactiviteiten op het platform.

 

Het doel van Eindhoven Sport is Eindhovenaren van alle leeftijden aan te moedigen om actief deel te nemen aan sport en lichamelijke activiteit. Ons platform staat klaar om mensen te ondersteunen bij het vinden van de perfecte sportieve activiteiten die bij hun leeftijd en interesses passen. Samen bouwen we aan een fitter en vitaler Eindhoven!

 

Eindhoven Sport staat voor je klaar
Wil je graag sporten maar weet je niet wat je wilt doen of waar? De sportregisseurs van Eindhoven Sport helpen je graag met gratis beweegadvies. Lukt het je financieel niet om te sporten? Misschien kom je in aanmerking voor een bijdrage vanuit het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. De sportregisseurs kunnen je helpen om ondersteuning aan te vragen. Sport is voor iedereen!