Hoofdcontent

Hoe werkt het?

Inwoners van Eindhoven maken samen met Eindhoven Sport en Cultuur Eindhoven kennis met sportieve en creatieve aanbieders. Op laagdrempelige manier kunnen kinderen meedoen met allerlei activiteiten zonder eerst lid te worden. Zo maken ze niet alleen kennis met een nieuwe sport of creatieve activiteit, maar ook met de aanbieder.

Hoe werkt het voor kinderen?

Alle activiteiten zijn in één boekje verzameld. Die wordt uitgedeeld op alle scholen in Eindhoven. De boekjes worden in de klas doorgenomen en gaan mee naar huis. Kinderen kunnen zich vervolgens via kiesjesportenkunst.nl voor zo veel activiteiten als ze willen inschrijven. Vaak gratis of met een kleine bijdrage. Als je je hebt ingeschreven, gaan aanbieders er vanuit dat je komt.

Hoe werkt het voor sport- en cultuuraanbieders?

Sport- en cultuuraanbieders kunnen zich registreren via kiesjesportenkunst.nl. Vervolgens kunnen ze eenvoudig hun aanbod invoeren. Aan de hand van een login kunnen ze hun aanbod op elk moment aanpassen en de inschrijvingen in de gaten houden. Aan het eind kunnen aanbieders aan de hand van statistieken hun eigen aanbod meten en in beeld brengen.

 

Meer weten over Kies je sport en kunst? Neem contact met ons op!