Hoofdcontent

Hoe werkt het?

Als Inwoner van Eindhoven kan je samen met Eindhoven Sport en Cultuur Eindhoven kennis maken met sportieve en creatieve aanbieders. Op laagdrempelige manier kan je meedoen met allerlei activiteiten zonder eerst lid te worden. Zo maak je niet alleen kennis met een nieuwe sport of creatieve activiteit, maar ook met de aanbieder.

Hoe werkt het voor kinderen?

Alle sportieve en culture activiteiten zijn in één boekje verzameld. Dit boekje wordt in september uitgedeeld op alle scholen in Eindhoven en gaan mee naar huis. Elk oudste kind van het gezin ontvangt één boekje voor het gezin. Kinderen bekijken de activiteiten in het boekje en ouders schrijven hun kund vervolgens via kiesjesportenkunst.nl in voor activiteiten. De activiteiten zijn gratis of met een kleine bijdrage. Als je je kind hebt ingeschreven, gaan aanbieders er vanuit dat deze meedoet. Voor vragen over de activiteit, neem je rechtstreeks met de aanbieder contact op. De contactgegevens staan bij de activiteit in het boekje of op de website.

Hoe werkt het voor jongeren?

De activiteiten voor deze doelgroep worden binnenkort uitgebreid. Momenteel staan er alleen sportieve activiteiten voor jongeren op de website. Inschrijven via de website is wel mogelijk. Voor vragen over de activiteit, neem je rechtstreeks met de aanbieder contact op. De contactgegevens staan bij de activiteit in het boekje of op de website.

Hoe werkt het voor 55+?

Voor 55-plussers hebben we momenteel alleen een sportief aanbod. Binnenkort wordt ook het boekje voor deze doelgroep uitgedeeld en kan je deze online aanvragen. Inschrijven via de website is wel al mogelijk. De eerste activiteit is gratis. Daarna betaal je contributie. Voor vragen over de activiteit of de kosten, neem je rechtstreeks met de aanbieder contact op. De contactgegevens staan bij de activiteit in het boekje of op de website.

Hoe werkt het voor sport- en cultuuraanbieders?

Sport- en cultuuraanbieders kunnen zich registreren via kiesjesportenkunst.nl. Vervolgens kunnen ze eenvoudig hun aanbod invoeren voor verschillende doelgroepen (genaamd projecten). Aan de hand van een login kunnen ze hun aanbod op elk moment aanpassen en de inschrijvingen in de gaten houden. Aan het eind kunnen aanbieders aan de hand van statistieken hun eigen aanbod meten en in beeld brengen. De aanbieders ontvangen bericht van Eindhoven Sport of Cultuur Eindhoven als we een bepaalde doelgroep onder de aandacht gaan brengen of als we een nieuwe doelgroep toevoegen aan de website.

 

Meer weten over het project Kies je Sport en Kunst? Neem contact met ons op!