Hoofdcontent

Nieuwe activiteiten voor kinderen en jongeren vanaf maart 2023

kinderen laten happertje zien

In september 2022 startte we het schooljaar 2022/2023 met een nieuwe editie van Kies je Sport & Kunst. Maar liefst 1.248 kinderen deden mee aan de verschillende activiteiten. Maar het schooljaar is nog niet voorbij. Vanaf maart 2023 staat het platform weer open met nieuwe activiteiten die doorlopen tot aan de zomervakantie. Zo willen we ervoor zorgen dat nog meer kinderen een gave sport of culturele activiteit ontdekken zonder direct een lidmaatschap te hoeven afsluiten.

Met deze extra activiteiten kunnen dit keer niet alleen basisschoolleerlingen meedoen met Kies je Sport & Kunst. Ook jongeren tot en met 17 jaar kunnen via Kies je Sport & Kunst kennismaken met het sport- en cultuuraanbod bij hen in de buurt.

 

Start inschrijvingen

Op alle basisscholen in Eindhoven is een informatieve flyer over Kies je Sport & Kunst verspreid. Deze worden klassikaal uitgedeeld en kunnen mee naar huis genomen worden. De kinderen kunnen van een deel van deze flyer een ‘happertje’ vouwen. Dus weet je niet goed wat je moet kiezen? Vouw het happertje in elkaar en kom op leuke ideeën! Download het happertje en print het thuis uit.

Vanaf 17 maart starten de inschrijvingen online op kiesjesportenkunst.nl. Kinderen en jongeren kunnen met zo veel activiteiten meedoen als ze willen. Deelname is vaak gratis of tegen een kleine bijdrage.