Hoofdcontent

Meld je aan als aanbieder

Kies je Sport & Kies je Kunst gaat van start in Eindhoven! Naast sportkennismaking krijgen duizenden Eindhovense basisschoolleerlingen nu voor het eerst de kans om kennis te maken met jouw creatieve activiteiten. Tenminste, als je meedoet natuurlijk! In deze brief praten wij je bij.

Doe je mee?

Met Kies je Sport en Kies je Kunst kunnen kinderen kennismaken met het sport- en cultuuraanbod bij hen in de buurt. Erg belangrijk, want zo worden ze gestimuleerd om zich te ontwikkelen. Ook voor jou is dit een kans. De ervaring leert namelijk dat 15% van de kinderen na de kennismakingslessen lid wordt. Vanaf nu kun je je activiteiten aanmelden. Deze kunnen het hele schooljaar door plaatsvinden, wat jou het beste uitkomt.

 

Meedoen? Het enige dat je hoeft te doen is:

  • Je gratis aanmelden via kiesjesportenkunst.nl.
  • Ons de hele inschrijving laten regelen.
  • De kinderen een te gekke kennismaking bieden!

Wij zorgen voor promotie

Je kunt jouw activiteiten het hele jaar door aanmelden. Wil je dat jouw aanbod in het boekje komt te staan, meld dit dan aan voor 7 februari. We maken een bewaarboekje met alle activiteiten. Deze delen we uit aan alle basisschoolleerlingen in Eindhoven. Daarnaast promoten we het aanbod.

 

Kinderen kunnen zich voor jouw activiteiten inschrijven op de website. Elke aanmelding ontvang je per mail, zodat jij de kennismakingslessen kunt organiseren. Wij geven de voorzet, jij kopt ‘m in! Doe je mee?

Aan de slag

Registreer je of log in en voeg stap voor stap je activiteiten toe. Als het goed is, spreken de stappen voor zich. Heb je toch vragen, bel of mail gerust. Wij helpen je graag!