Hoofdcontent

Kies je Sport voor 55+ nu ook online!

Laagdrempelig kennismaken
Oudere mannen op het voetbalveld

Vanaf maart 2023 is ook het sport- en beweegaanbod voor Eindhovenaren van 55 jaar en ouder beschikbaar op het platform kiesjesportenkunst.nl. Naast de basisschoolleerlingen en jongeren kunnen nu ook 55-plussers op een laagdrempelige manier kennis maken met verschillende sport- en beweegaanbieders. Op het platform kiesjesportenkunst.nl bieden zij gratis proeflessen aan, die bedoelt zijn voor inwoners van 55 jaar en ouder.

 

Boekje en website

Naast het aanbod op het platform kiesjesportenkunst.nl, komen dezelfde activiteiten ook terug in een fysieke gids Kies je Sport voor 55+. De gids wordt vanaf 17 april verspreid bij zorgprofessionals zoals huisartsen, gezondheidspraktijken en WIJeindhoven. Voor inwoners is de gids ook aan te vragen via eindhovensport.nl/sportvraag. De gids wordt één keer per jaar uitgebracht. Het aanbod op kiesjesportenkunst.nl wordt het hele jaar door uitgebreid en vernieuwd.

 

Aanmelden voor kennismakingsaanbod

Eindhovenaren van 55 jaar en ouder kunnen zich op kiesjesport.nl aanmelden voor een gratis kennismakingsles. Er kan met zo veel activiteiten mee gedaan worden als je wilt.  Voor een verder vervolg na de kennismakingsles(sen), kun je samen met de sportaanbieder afspraken maken.

 

Sportvraag & beweegadvies 

Weet je niet welke sport bij jou past of heb je een andere vraag over sport en bewegen? Dan kun je contact opnemen met de sportregisseurs. Zij helpen jou graag op weg met een gratis en passend beweegadvies. Je kunt dit aanvragen via de website eindhovensport.nl/sportvraag.